Xerrades Batxillerat i Cicles -2018

Dimecres 11 d’abril, de 9.00 a 10.00 h i d’11.00 a 12.00 h

Tres xerrades simultànies:

 

Com detectar oportunitats de negoci al teu voltant
Marc BernadichProfessor ADE UManresa, i Gerard GarretaEmpresari, exalumne ADE UManresa
Les oportunitats i els conceptes de negoci sorgeixen de l’observació del nostre entorn. El realment vital però,  és canviar la mirada sobre les coses quotidianes, apropar-nos-hi amb uns altres ulls i sobretot ser capaç de copsar diferents realitats per desenvolupar solucions empresarials innovadores. En aquesta xerrada de la mà d’un expert en creació d’empreses i d’un jove empresari del món dels ous ecològics, descobrirem les principals bones pràctiques per fer-ho.

 

Com ens preparem per a les professions del futur?
Roman Castro AlcaideProfessor universitari
Xerrada que facilita informació, eines i recursos sobre les professions i ocupacions que hi hauran en el futur, les competències i habilitats que requeriran i com, en l’escenari actual, continuar avançant per assolir les fites personals i professionals.

 

Identifica i entrena les teves competències
Àngel RodríguezCoordinador de Servei d’orientació laboral
Xerrada que facilita informació sobre la importància de les competències transversals (comunicació, disposició a l’aprenentatge, adaptabilitat, etc…) com a recurs per conèixer els punts forts, potencialitats i àrees de millora que necessiten les persones per adaptar-se als diferents contextos.

 

Després de les xarrades es fa la visita a la Fira.

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia.