Activitat artística -2019

Aquesta activitat està emmarcada dins el projecte de la Fira de  l’Estudiant de Manresa, i una mica el que volem reivindicar és el  paper dels estudis artístics dins el sistema educatiu, i fer veure als nois i noies que volen estudiar/dedicar-se a professions artístiques que també hi ha sortida professional, ja que sembla que més que una sortida de vegades ens ho venen com una vocació sense futur.

La xerrada està pensada per alumnes de 4t ESO i Batxillerat tot i que si hi ha altres edats en podem parlar.

L’artista convidat és en Pepo Flores, un noi que viu del teatre i l’interpretació. Actualment és un dels actors del IMPROSHOW a Barcelona.

És un noi jove i del Bages, així que , qui millor per explicar la seva experiència i trajectòria , és algú que pot mostrar una visió fresca i real, i a més a més del territori, ja que és nascut i ha viscut a Monistrol molt anys, penso que pot ser un reflex i pot aportar molt que ens expliqui el seu itinerari professional  i empoderi els i les  joves a creure fermament. També ens acompanyarà el Climent Ribera, explicant la seva trajectòria i com s’ho fa per viure …i defensar la postura que les professions artístiques també són una bona opció laboral i que tenen futur.

Interessant, oi?